CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

joi, 7 mai 2009

O viziune a ..realitatilor

Nu pot sa-i pun capat agitatiei interioare care imi macina fiinta in mii de bucatele,ca mai apoi sa o restranga intr-un intreg instabil,tremurand,ce se varsa de pamant cu furie si resemnare.

Incerc,incerc din rasputeri sa traiesc timpul prezent,dar,ca de obicei,viitorul ma cheama.
Practic,nu traiesc,avand in vedere dorinta mea innascuta de a sti ce se va intampla dupa,daca lucrurile vor decurge precum imi doresc(pentru ca nu,desi incerc sa nu am asteptari,ganduri neterminate incepand cu "ce ar fi daca" mereu ma haituiesc).
Capacitatea mea de a ma integra in realitate este limitata de gradul de confort si stare pozitiva pe care mi-l induce.Ma detasez usor de trup,fiind mai mereu in alte locuri.
Dorinta mea de nou,incapacitatea de a prinde radacini,de a ma conforma celor pe care le traiesc imi sunt la fel de indiferente precum faptul ca in acest moment,stau la computer si scriu.
Penduland intre trecut si viitor,intre clipele in care sufletul mi s-a descatusat de tagmele sociale si a zburdat,liber,si cele de profunda aspiratie spre care inca tinde.
Asemeni unui flamand care-si aminteste ultima masa,vazand fiecare dumicat de paine ca pe-o mana cereasca,spiritul meu e nemancat,nebaut,nedormit,netrait,chinuindu-mi mintea cu amintiri,injectandu-mi idei extatice,care mai apoi,cand intind bratele sa le cuprind,dispar lasandu-mi gust de cenusa in ochi si tulburare in constientizarea celor din jurul meu.
Controlul pe care l-am dobandit asupra primelor impulsuri si mascarea emotiilor nu sunt inca definitivate,dar simpla lor existenta nu stiu daca imi produce un sentiment placut,ba dimpotriva.
Ma ingrop in tutun si oameni ca sa uit de instabila din mine,care-si doreste,care vrea,care cauta..

0 comentarii: