CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

duminică, 10 mai 2009

M-am saturat

M-am saturat.

M-am saturat sa-mi masor timpul intre prima,a doua,a nu stiu cata tigara fumata,ca si cum singurele momente traibile se concetreaza intr-un fum.
M-am saturat sa-mi ingrop sufletul intre mormane de gunoi si false zambete si sa uit mereu de mine,sa ma arunc intr-un colt si sa inchid ochii,asteptand sa treaca agonia.
M-am saturat sa ma scald in propria letargie ca intr-o mlastina protectoare,voalata,mereu inchisa de ochii celorlalti,mereu cu ochii spre alte orizonturi.
M-am saturat sa-mi toc lunile in bucati tot mai mari,pentru a le putea digera mai repede,ca mai apoi prezentul sa-si reverse putregaiurile si amarul in cupa mea si sa ma indemne sa le beau.
M-am saturat sa raman singura cu mine,in aceeasi temnita alba,rece,incordata,mereu analizandu-ma taios,scrutandu-mi fiecare strop nemilos de moarte ce-mi macina venele.
M-am saturat sa ma doara neputinta,ca si cum fiecare organ mi-ar fi strans in ghearele brute ale unui demon had,care nu inceteaza sa se amuze pe seama mea,lovindu-ma cu biciul timpului si spatiului peste chip fara de mila.
M-am saturat sa-mi privesc spiritul insangerat,sa-ncerc sa-l incalzesc in palme si sa spun mereu,asemeni unui fanatic,ca : O sa fie bine,sa-l legan intr-un ritm solitar,funebru,amanandu-i mereu moartea.
M-am saturat.

0 comentarii: