CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS

vineri, 19 iunie 2009

azi

M-au obosit.

Am incercat sa scap,dar oamenii mananca din mine si-mi cer sa-i ascult,sa-i invat,sa-i sfatuiesc,desi isi stiu deja raspunsurile la intrebari.
M-am saturat.
M-am saturat de oameni in general,asa ca prefer sa ma ingrop in jocuri,avand tiparele mele prestabilite din care nu ies: Age of Empires,Age of mythology,Jazz Jackrabbit si tot ce tine de ele.
Prefer sa stau fara sa fac nimic decat sa socializez.
Am obosit,si da,stiu ca ma repet,dar imi e atat de lene sa caut cuvinte care sa exprime acelasi lucru dar intr-o alta forma.Da,mi-e lene.
Vegetez in fata computerului,si mi-e atat de lene incat,daca mi-e sete,prefer sa nu intind mana dupa sticla cu apa care e la doi pasi de mine si stau in continuare.
Preiau energiile negative ale celorlalti si deja nu le mai pot controla,nu ca nu ar fi indeajuns ca sunt eu destul de plina de trasnete si fulgere,dar nu le descarc.
De ce nu le descarc?Pentru ca nu tine de mine,pentru ca m-am obisnuit sa plece de la sine.
Chiar acum ma sacaie una la cap cu aceleasi probleme existentiale si ma gandesc daca sa dau click sau nu pe bara de jos in care-si striga marile probleme existentiale.Am repetat probleme existentiale?
As vrea sa pot sa le dau delete pentru o perioada(ca de,tigari sau bani mai tre sa vina de undeva)si sa ii adaug in lista,adica viata,cand am chef.Desi cred ca aproape niciodata n-am avut chef de ei.
Inca scrie,si inca observ asta.Probabil o sa-i raspund.
Da,si neglijez persoanele importante din viata mea,cum ar fi Iulia,tot din cauza lor.
As vrea sa ascult o melodie,dar nu stiu ce melodie.
As vrea sa joc AoM,dar mi-e lene sa dau dublu click.
As vrea,as vrea.
Revin.

0 comentarii: